Kennisdelingsdag en teamuitje

Kennisdelingsdagen

Bij Industrieel Klimmen hechten we veel waarde aan een goede communicatie. Dat geldt extern naar klanten en leveranciers, maar ook intern naar elkaar als team. We willen ook de kracht van ieder individu benutten en de kans bieden om kennis te delen met andere teamleden. Daarom houden we 6x per jaar een interne kennisdelingsdag met als doel om te leren van elkaar, en met hele team de dingen te bespreken die van belang zijn.

Bij zo’n kennisdelingsdag is het hele team aanwezig. Dat wil dan ook zeggen dat we gesloten zijn op zulke dagen. Dat is voor sommige klanten misschien wel even vervelend op zo’n dag zelf, maar uiteindelijk denken we door deze dagen juist te groeien als team zodat we jou beter kunnen helpen!

Aanstaande dindsdag 11 juli houden we onze eerstvolgende kennisdelingsdag en dan is Industrieel Klimmen gesloten.

Teamuitje

Als de boog altijd gespannen is, komt er nooit een pijl uit

Een keer per jaar houden we een teamuitje. Nu zijn we onlangs gegroeid met een aantal nieuwe collega’s, en dat maakt dan ook dat het nu een uitgelezen moment is om een ontspannen dag te nemen om ook de mens achter de collega wat beter te leren kennen. Dit betekent wel dat we nog een dag gesloten zijn. Maar;… wat zullen we daarna een frisse energie hebben om weer aan de slag te gaan! 🙂

Aanstaande donderdag 13 juli zijn we met het hele team een uitje aan het beleven, en dan is Industrieel Klimmen ook een dagje gesloten.

Orders en pakketverzending

Op 11 en 13 juli zullen we niet bereikbaar zijn. Er zullen op die dagen ook geen orders verzonden worden. Bestellingen die op die dagen geplaatst zijn, zullen op woensdag 12 en vrijdag 14 juli weer verzonden worden.

Sorry voor het ongemak wat je daar misschien van ervaart!