Terug naar overzicht
30 november 2023
- Robert Peters

Eindejaarssluiting week 52

Na een mooi en bewogen jaar zijn we in week 52 gesloten. Het hele team is dan een weekje vrij. We wensen iedereen een fijne tijd toe rond deze kerstdagen en rond nieuwjaar. Lees hier meer over wat dat betekent voor bestellingen van materiaal en aanmeldingen van trainingen.

Industrieel Klimmen is gesloten van maandag 25 december t/m maandag 1 januari. Vanaf dinsdag 2 januari staan we weer voor je klaar.

Bestellingen in de webshop

Natuurlijk gaat de webshop nooit dicht. Bestellen kan dan ook gewoon in deze periode. De orderverwerking in ons magazijn staat in deze week wel stil. Dat betekent dat je bestelling in week 1 verzonden zal worden. We houden je hier natuurlijk zo goed mogelijk over op de hoogte!

Aanmeldingen voor trainingen

Je kan je in week 52 gewoon aanmelden voor trainingen. Je aanmelding komt dan bij ons binnen, maar dit wordt in die week niet verder door ons verwerkt. Vanaf 2 januari is onze trainingsafdeling weer aan het werk, en dan ontvang je zo snel mogelijk een definitieve bevestiging van je aanmelding.

We wensen al onze klanten, leveranciers en partners een fijne jaarwisseling toe! We zien nu al uit naar wat het nieuwe jaar weer voor moois kan gaan brengen!