Skylotec Actsafe ACX Training Equipment Lifting

TR-ACX-EQ

De Skylotec Actsafe ACX user training voor Equipment Lifting is gemaakt en bedoeld voor mensen die de Actsafe gebruiken voor het hijsen van lasten. Je leert de basisprincipes van deze zogeheten powered ascender (elektrische lier). De specificaties komen aan bod en in de praktijk worden er vier basis setups opgebouwd voor het hijsen van lasten. De cursus eindigt met een hijsopdracht zoals je in het werkveld tegen zou kunnen komen. Zoals offshore het van boord hijsen van gereedschappen om de aanwezig maar defecte kraan te repareren. Dit is een casus waarvoor de Actsafe in de praktijk goed gebruikt kan worden.

Onderwerpen van de crusus:

 • Technische kennis van de Actsafe ACX Powered Ascender winch.
 • Het begrijpen van de mogelijkheden en beperkingen van de Actsafe.
 • Veel voorkomende problemen oplossen die kunnen optreden tijdens het werken met de Actsafe.
 • Werken met de afstandsbediening
 • Het gebruik van de Actsafe in vier verschillende basis setups
 • Het toepassen in een praktijkopdracht.

 

Over de Skylotec Actsafe trainingen

Skylotec Actsafe ACX user trainingen komen in 3 verschillende modules. Welke je nodig hebt wordt bepaald aan de hand van je gebruik van de Actsafe. Welke klussen worden ermee uitgevoerd? Zo wordt er onderscheid gemaakt in het hijsen van lasten en het hijsen van personen. Kom je tijdens je werkzaamheden het hijsen van lasten tegen? Dan heb je voldoende aan de Skylotec Actsafe ACX Equipment Lifting training van 4 uur. Worden er ook mensen gehesen of worden er werkzaamheden uitgevoerd hangend in de Actsafe? Dan moet je de Skylotec Actsafe ACX Personnel Lifting training volgen. Deze duurt 8 uur en bevat ook het onderwerp Equipment Lifting. Heb je IRATA en ga je de Actsafe gebruiken in touwtechnische manoeuvres? Dan heb je de Skylotec Actsafe ACX Rope Acces+ training nodig. Deze omvat alle modules. Inclusief een basis pick of redding met ACX.

Staat jouw gewenste datum hier niet tussen? Neem dan contact met ons op; er is veel mogelijk!

Impressies

 • Skylotec Actsafe ACX Training, overige training
 • Skylotec Actsafe ACX Training, overige training
 • "Praktisch, prettig en leerzaam"

  Er wordt op een prettige manier lesgegeven waarbij praktische zaken worden uitgelicht. Er is goed oefenmateriaal om scenario’s uit de praktijk na te bootsen en te leren hoe te handelen of te gebruiken. Er heerst een bijzonder prettige sfeer waardoor je je als cursist op je gemak voelt. Goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid

  Alwin Makkum
 • "IRATA top week!"

  Via via bij Industrieel Klimmen BV gekomen, ook na het lezen van goeie recensies. Er was snel plek voor 4 man. De locatie is erg netjes en compleet in alles. Soms lopen er een andere groep door de cursus heen. De trainers zijn zeer competent, positief en enthousiast. We waren constant bezig met veel feedback. Er was een hele steile leercurve.

  Neil
 • "Zeer de moeite waard"

  De trainer was zeer behulpzaam, heeft goeie kennis en voorbeelden. Goed oog voor veiligheid. Het is allemaal netjes geregeld.

  Aris
 • "Goede training!"

  Zeer goede faciliteiten, goede duidelijke training met leuke instructeurs.

  Gijs Wijsman
 • "Leerzame cursus"

  Goed uitgelegd door trainer en voldoende tijd om vragen en situaties uit de praktijk te behandelen

  Reiner Marco Bönning
 • "Positieve en leervolle ervaring"

  Trainer heeft duidelijk veel kennis en vindt het leuk om dat over te dragen dit zie je terug in zijn enthousiasme. Er zijn goede faciliteiten en ook de lunch is goed geregeld.

  Tijs
 • "Leerzame, actieve cursus"

  Goeie sfeer, genoeg en goed materiaal. Leuke en leerzame opdrachten van de trainer. De trainer was relaxed en professioneel.

  Max
Sluit

Inschrijven Skylotec Actsafe ACX Training Equipment Lifting

Meld jezelf (of een hele groep) nu aan voor een training; makkelijk én snel. Er is geen betaling vooraf nodig! De factuur volgt na afloop van de training.

Kies je gewenste datum.
Staat jouw gewenste datum hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op; er is veel mogelijk!