• GWO-training op jouw werklocatie!
  • Minder reistijd
  • Super realistische trainingsomgeving
  • Geaccrediteerd door GWO

On-site GWO training

On-site GWO Training: Handiger trainen!

Werk je in de wind-energie en wil je veiliger werken op hoogte én handiger trainen? Dan is on-site GWO training dé oplossing. Met deze praktijkgerichte cursus leer je alle essentiële vaardigheden voor het werken op hoogte, afgestemd op jouw specifieke werksituatie én gegeven op jouw eigen locatie.

Het grote voordeel van on-site training is dat je direct op je eigen werkplek oefent. Hierdoor sluit de cursus naadloos aan op de dagelijkse praktijk en pas je het geleerde meteen toe. Dit verhoogt niet alleen je eigen veiligheid, maar ook die van je collega’s.

Bovendien bespaar je met on-site training reistijd en -kosten. De ervaren instructeurs komen naar jou toe, op een moment dat het jou uitkomt. Zo hoef je geen productieve werkuren te missen.

Het begin: locatiebezoek en intake

Heb je interesse in een On-site GWO-training? Neem dan contact op met onze trainingsafdeling.

De volgende stap is dan dat we een afspraak met je maken voor een locatiebezoek en intake. Tijdens deze intake inventariseren we samen of jouw locatie geschikt is om de gewenste GWO-trainingen uit te voeren. Soms blijkt hier uit dat er nog kleine aanpassingen of aanvullingen nodig zijn; in dat geval helpen we je daar natuurlijk mee!

Neem contact op

Overtuigd? Of wil je meer weten? Neem dan contact op met onze trainingsafdeling voor een on-site GWO training. Want wie op hoogte werkt, kan niet zonder gedegen veiligheidstraining. Jouw welzijn staat voorop!

Neem contact op voor een intake voor On-site GWO training