Keurmeester Valbeveiliging – Basis + Gevorderd

TR-KMV-Combi

Deze 3-daagse training leidt je op tot PPE Inspector & Equipment specialist. Het is dus een combinatie van onze 1-daagse en 2-daagse losse trainingen zodat je in één keer volledig geinformeerd raakt rondom het keuren en beheren van PBM. Er komen zowel basis pbm aan de orde, als geavanceerde rope access materialen van veel verschillende fabrikanten.

In deze training word je opgeleid tot competent persoon om de meest voorkomende valbeveiliging te inspecteren en keuren.

Je leert de theoretische en materiaaltechnische achtergrond. Daarnaast oefen je veel in het praktijkgedeelte van deze training. Je leert ook welke zaken je na deze training juist nog niet kan keuren.

Programma:

 • Dag 1: Wetgeving – Materiaalkennis – Identificatie
 • Dag 2: Praktische proeven op een trekbank – Materiaalkeuze – Valfactor
 • Dag 3: Inspectie – Administratie en Examen

De opzet van de training is dusdanig dat je begint met de basistraining die 3 dagen duurt. Aan het einde volgt een examen waarin je de verworven competenties dient te laten zien. Slaag je hiervoor dan kun je jezelf met reden PPE Inspector & Equipment specialist noemen. Je certificaat is 3 jaar geldig maar in de praktijk zal je natuurlijk echt getest worden. Na 2 jaar of eerder wanneer gewenst kun je bij ons ook weer een opfriscursus van 1 dag volgen. Dit is een mooie kans om je ervaringen en vragen te delen en om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

 

Staat jouw gewenste datum hier niet tussen? Neem dan contact met ons op; er is veel mogelijk!

Impressies

 • "Praktisch, prettig en leerzaam"

  Er wordt op een prettige manier lesgegeven waarbij praktische zaken worden uitgelicht. Er is goed oefenmateriaal om scenario’s uit de praktijk na te bootsen en te leren hoe te handelen of te gebruiken. Er heerst een bijzonder prettige sfeer waardoor je je als cursist op je gemak voelt. Goede parkeergelegenheid en bereikbaarheid

  Alwin Makkum
 • "IRATA top week!"

  Via via bij Industrieel Klimmen BV gekomen, ook na het lezen van goeie recensies. Er was snel plek voor 4 man. De locatie is erg netjes en compleet in alles. Soms lopen er een andere groep door de cursus heen. De trainers zijn zeer competent, positief en enthousiast. We waren constant bezig met veel feedback. Er was een hele steile leercurve.

  Neil
 • "Leerzame cursus"

  Goed uitgelegd door trainer en voldoende tijd om vragen en situaties uit de praktijk te behandelen

  Reiner Marco Bönning
 • "Goede training!"

  Zeer goede faciliteiten, goede duidelijke training met leuke instructeurs.

  Gijs Wijsman
 • "Positieve en leervolle ervaring"

  Trainer heeft duidelijk veel kennis en vindt het leuk om dat over te dragen dit zie je terug in zijn enthousiasme. Er zijn goede faciliteiten en ook de lunch is goed geregeld.

  Tijs
 • "Zeer de moeite waard"

  De trainer was zeer behulpzaam, heeft goeie kennis en voorbeelden. Goed oog voor veiligheid. Het is allemaal netjes geregeld.

  Aris
 • "Leerzame, actieve cursus"

  Goeie sfeer, genoeg en goed materiaal. Leuke en leerzame opdrachten van de trainer. De trainer was relaxed en professioneel.

  Max
Sluit

Inschrijven Keurmeester Valbeveiliging – Basis + Gevorderd

Meld jezelf (of een hele groep) nu aan voor een training; makkelijk én snel. Er is geen betaling vooraf nodig! De factuur volgt na afloop van de training.

Kies je gewenste datum.
Staat jouw gewenste datum hier niet tussen?
Neem dan contact met ons op; er is veel mogelijk!