PETZL: Access the inaccessible

petzl

Petzl is de naam van een Frans familiebedrijf wat een marktleider en trendsetter is voor materialen voor werken op hoogte. Ze kennen een duidelijk onderscheid tussen hun sport-lijn en hun professionele lijn producten. Industrieel Klimmen is een van de grootste Petzl Professional dealers van Nederland.

Petzl is al 50 jaar opgebouwd rond vier pijlers, vier fundamentele waarden die elke beslissing die ze nemen motiveren:

  • een stabiel familiebedrijf blijven,
  • innovatie aanmoedigen
  • industriële excellentie leveren met als doel nul defecten,
  • betrokken blijven bij de klimmende gemeenschappen door wereldwijde best practices te bieden.

Wat merk je hier nou van als klant?

Producten van Petzl zitten slim in elkaar. Ze zijn comfortablel, ergonomisch en handig in gebruik. Zelfs de documentatie, zowel op papier als digitaal, is dik in orde. Met Petzl producten kan jij als professional jarenlang vakwerk afleveren; als je Petzl koopt, dan weet je dat je kwaliteit koopt!

Wat vinden wij als leverancier?

Voor ons als leverancier is het belangrijk dat een fabrikant duidelijk is, helder communiceert, vlot levert en voldoende voorraad heeft. Daarnaast zijn wij altijd benieuwd of een fabrikant ook mee wil denken als het wat lastiger wordt: bij spoedbestelling bijvoorbeeld, of bij retouren. Petzl kan dit allemaal bieden. Hierdoor stelt Petzl ons in staat om de service te leveren die wij willen bieden aan onze klanten. Dat betekent dat ook wij dik tevreden zijn en Petzl als een belangrijke partner zien.

Comfortabele en populaire harnasgordels

De serieuze hoogtewerkers herken je aan hun Petzl harnasgordels. In deze professionele gordels heeft Petzl veel technologie verwerkt om de gordels comfortabel te maken. Je zal veel bewegingsvrijheid ervaren.

Gebruik deze links om de valgordels van Petzl, de postioneergordels, of de toonaangevende rope access gordels zelf te bekijken!

Topklasse bescherming

Helmen van Petzl zijn al jarenlang de norm voor hoogtewerk. Het maakt niet uit of je een dichte of geventileerde helm wil, of dat je een stijlvolle zwarte helm of een opvallende high-visibility helm wil; bij Petzl ben je aan het juiste adres!

Gebruik deze link de helmen, vizieren, gelaatschermen en toebehoren zelf te bekijken!

Wereldklasse karabiners

De karabiners van Petzl zijn verfijnd: lichtgewicht, een uitgekiende vorm, en een betrouwbare sluiting. Gebruik deze links om alle lichtgewicht aluminium Petzl karabiners te bekijken, of ga voor het zwaardere werk en bekijk de stalen karabiners.