Terug naar overzicht
12 september 2024
- Bram Miezenbeek

Dit was de open dag 2024

 

Feedback? Laat het ons weten!

 

 

Feedback? Laat het ons weten!

Dit was de open dag & uitslag touwwedstrijd

Wat een feest! Afgelopen zaterdag stonden voor jou en iedereen de deuren wagenwijd open. Je kon onder andere een training volgen voor het betreden van een windturbine, gekke bekken voor het greenscreen op hoogte en ‘s avonds je buikje vullen tijdens de BBQ.

 

In dit bericht:

  • Lees je wie de winnaar is van de touwwedstrijd;
  • Kan je de foto’s vinden van de greenscreen;
  • Vertellen we over de volgeboekte GWO Wind Limited Access training;
  • Tonen we een korte compilatie van de open dag;
  • Kan jij je ervaringen achterlaten.

Winnaar touwwedstrijd

En de winnaar is…

 

Alle antwoorden zijn verzameld en inmiddels geanalyseerd. Met een spreiding van wel 494 meter (laagste gok: 50m, hoogste gok 544m) zit er een hele ruime marge waarbinnen het antwoord kan liggen. Het gemiddelde van alle inzendingen ligt op 212,24 meter. Spannend, was het korter of was het touw juist langer? En, sta je nog achter je inzending?

 

Maar wat valt er te winnen?

Nou, vorig jaar heeft Industrieel Klimmen zich verbonden aan Stichting Leeuw. Vanwege onze donatie mochten we bij Stichting Leeuw op bezoek in dierenpark Hoenderdael. Een dierenpark en veilige haven voor geredde dieren. Omdat we dit zo’n leuke dag vonden hebben we gekozen voor de volgende prijs:

 

2 toegangskaarten voor dierenpark Hoenderdael

 

Er is secuur te werk gegaan zoals te zien in het filmpje hiernaast. Uit de meting blijkt dat de touwlengte precies 242,26 meter is

 

En dat betekent dat we niet 1 maar 2 winnaars hebben!

 

Gefeliciteerd John Groen en Deusa Knoope. Jullie hebben allebei gegokt op 240 meter en zaten met 2,26 meter verschil het kortst op de echte touwlengte!

 

Met jullie scherpe inschattingsvermogen winnen jullie beide 2 toegangskaarten voor dierenpark Hoenderdael. We nemen contact met jullie op om de verdere details te bespreken.

 

foto’s van de Greenscreen

Èèn van de activiteiten tijdens de open dag was het greenscreen op hoogte. Je kon hier als Rope Access Technician naar boven klimmen of worden gehesen door de ACX powered ascender (touwbrommer). We hebben alle foto’s verzameld in een album. Nieuwsgierig of heb je jouw foto gemist? Check het album!
Ga naar het foto album

Een volle GWO training

Hoe tof! Op de vroege zaterdagochtend van de open dag organiseerden we een gratis GWO Wind Limited Access Onshore training voor geinteresseerden. Aanvankelijk was er plek voor 8 deelnemers maar vanwege grote interesse hebben we dit op weten te rekken naar 12 plekken. Al ruim voor de aanvang was de training volgeboekt en hebben we een team van wel 3 trainers (Gijs, Martijn en Bram) de training laten verzorgen. De groep bracht een diversiteit aan achtergronden met zich mee. Zo zaten er een aantal docenten van het ROC (keuzedeel onderhoud aan windturbines), een facilitair manager van wel 100 locaties, mensen uit de staalbouw, familie en zeer enthousiaste sportklimmers in de groep. Ook mochten we een aantal deelnemers verwelkomen die de oproep in de krant hadden gelezen. Heel leuk! Iedereen was welkom en het was een zeer geslaagde en informatieve ochtend.

Wat is de GWO Wind Limited Access Onshore training?

In een notendop is deze training in het leven geroepen voor personen die in een windturbine omgeving werken, maar niet direct in windturbines komen. Door middel van deze training zijn mensen bevoegd om onder begeleiding van 2 monteurs (in het bezit van GWO Basic Safety training) een windtubine te bezoeken.

 

De training geeft een heel goed inkijkje en beleving van het betreden van een turbine en de benodigde veiligheidsvereisten. In het praktijkdeel oefen je veilig klimmen, positioneren, klimmen in laddersystemen en maak je een noodafdaling.

Lees hier meer over de GWO Wind Limited Access Onshore training

De open dag, een sfeerimpressie

Evaluatie, we leren graag van jou!

Wat leuk dat je er was!

 

Dit was onze allereerste open dag ooit. En daar leren we heel graag van. Hoe heb jij de open dag ervaren? We nodigen je uit om een review achter te laten via onderstaande link. We nemen alle feedback heel graag mee naar een volgende editie. Dankjewel!

Geef hier jouw review