Merken & catalogi

Wij leveren alle vooraanstaande merken

Industrieel Klimmen levert producten van een groot aantal merken. Wij hebben een aantal van deze merken uitgelicht en de catalogus van het merk beschikbaar gemaakt om te downloaden.

Voor ieder van deze merken geldt dat wij hun veelal volledige assortiment kunnen leveren.

Daarnaast leveren ook het (volledige) assortiment van:
Petzl, Edelrid, Skylotec, CMC rescue, MSA, Protekt, Skalt, Teufelberger, Latchways, Ursuit, 3M, Skedco, Kask, Heightec, At Height, EMG ,Rock Exotica en meer…

Wederverkoop

Ben jij wederverkoper en heb je interesse om een van deze merken zelf aan te bieden? Wij kunnen je hierin ondersteunen. Lees hier meer over wederverkoop.

petzl

Petzl

Petzl’s wortels liggen in de wens van de oprichters een passie te dienen: Sinds het begin is de missie van het bedrijf constant gebleven: om praktische oplossingen te bieden die mensen in staat stellen vooruitgang te boeken. Petzl blijft producten uitvinden en oplossingen aandragen waar zowel de sportliefhebbers als professionele klimmer veilig mee geholpen worden.

Download de catalogus
skalt

Skalt

Skalt ontwerpt valbeveiliging in samenwerking met de werknemers op de hoogte. Dit resulteert in een reeks innovatieve valbeveiliging, waarmee elke klus op hoogte kan worden beveiligd.

Download de catalogus

Edelrid

Edelrid is een Duitse fabrikant van klim- en bergsportuitrusting (persoonlijke beschermingsmiddelen).

In 1863 is dit bedrijf opgericht door Julius Edelmann en Carl Rider. Daarmee is het na het Zwitserse bedrijf Mammut (opgericht in 1862) het oudste nog bestaande bergsportbedrijf ter wereld.

Tot op de dag van vandaag is de productie van klimtouwen een kernactiviteit van het bedrijf. De producten van het bedrijf blijven zich vandaag de dag
concentreren op persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s) voor de gebieden sportklimmen, arbeidsveiligheid en (hoge) touwenparcours (avonturenparken).

Download de catalogus
Skylotec

Skylotec

Het Duitse merk Skylotec is zowel een pionier als een perfectionist waar het om valbeveiliging gaat. Alle materialen zijn erg duurzaam, innovatief en veilig gefabriceerd. Zo heeft Skylotec de Milan-serie centrifugaalapparaten in zijn assortiment. Deze indrukwekkende reddingsapparaten zijn een begrip in de windsector vanwegen hun gebruiksgemak. De meeste materialen worden op bestelling gefabriceerd, net over de grens, in het Duitse Neuwied.

Download de catalogus
3M

3M

3M (voorheen Capital Safety) is de wereldmarktleider op het gebied van valbeveiliging persoonlijke bescherming. Onder eigen naam en de merken DBI-SALA en PROTECTA presenteren zij een uiterst volledige lijn artikelen. Materiaal van 3M is uiterst degelijk gebouwd en veelal voorzien van zowel de Europese EN-normering als de Amerikaanse ANSI-normering. Hierdoor is hun materiaal bij uitstek geschikt voor partijen die wereldwijd opereren.

Download de catalogus
Logo_NLG

NLG – Never Let Go

NLG staat voor Never Let Go. Dit jonge Engelse merk heeft een complete lijn producten voor “tool tethering” oftewel gereedschapsborging. “Dropped objects” of vallende gereedschappen zijn een groot risico bij werken op hoogte. Dit valgevaar kan worden afgedekt, en de ergonomie van het werk kan worden verhoogd, met de gereedschapslijntjes van NLG.

Download de catalogus
logoISCGrey

ISC

ISC produceert in Wales veel veiligiheidshardware. Wanneer het gaat om karabiners van grote sterkte, in RVS uitgevoerd, of met een vierdubbele automatische sluiting, dan ben je bij ISC aan het goede adres.

Download de catalogus
Heighttec

Heightec

Heightec producten zijn moderne, innovatieve en eenvoudig te gebruiken producten, met een superieure kracht en een verhoogde duurzaamheid. Onze apparatuur is ontworpen voor de maximale ondersteuning en tegelijkertijd zo licht, comfortabel en onopvallend mogelijk.

Download de catalogus
EMG

EMG

EMG fabriceert gecertificeerde hijstassen (met WLL) in veel vormen en maten. Deze hijstassen zijn voorzien van een gecertificeerde werklast en worden geleverd met certificaat. Er zijn mogelijkheden om tassen te personaliseren met eigen kleuren en/of logo’s. Neem hiervoor contact met ons op

Download de catalogus
DMM

DMM

DMM maken sinds 1981 hoogstaande kwaliteit producten. Het bedrijf is reeds 30 jaar onafgebroken hard aan het werken in combinatie met het doen van investeringen in de productie en het  ontwerpen van veilig werken op hoogte producten. Om zo haar positie als marktleider veilig te stellen.

Download de catalogus
EZYID_LOGO2 300x145

EZYiD

EZYiD levert RFID tags om producten mee te identificeren en traceren. Daarnaast bieden ze een software omgeving om producten in bij te houden.

Ga naar de website van EZYiD
Beal

Beal

Beal is een klein familie bedrijf met 45 personen in dienst, gelegen in Vienne, in het Franse departement Isère. Ondanks zijn bescheiden omvang,  kwalificeert Beal zich als ‘s werelds grootste fabrikant op het gebied van klim en veiligheid touwen.

Download de catalogus

ABS Safety is een hoogwaardige Duitse fabrikant van permanente valbeveiliging. ABS levert een brede lijn producten voor dakveiligheid van daken met alle soorten ondergronden: hout, beton, metaal en meer.

Download de catalogus

Harken Industrial is onderdeel van het befaamde watersportmerk Harken. Deze fabrikant is al tientallen jaren thuis in het hanteren van hoge lasten op een soepele manier. Dit is terug te zien in hun lieren en railsystemen, en dit is de laatste jaren vertaald naar hun industriële divisie: Harken Industrial. Een van hun meest kenmerkende producten is de Harken Powerseat.

Download de catalogus