The Rope Access Channel (TRAC)

Industrieel Klimmen ♥ Alex Buiter

Alex Buiter, de main man van The Rope Access Channel, is een uiterst ervaren touwtechnicus waar Industrieel Klimmen al jarenlang graag mee samenwerkt. Alex is ook de vaste IRATA trainer van Industrieel Klimmen, én vertegenwoordigt de de rol van Technical Authority (TA). Ieder IRATA-bedrijf moet een TA aanstellen die ondersteunt met technische vraagstukken, en daarvoor kies je het liefst iemand met veel kennis en ervaring: Alex voldoet perfect aan dit signalement!

TRAC is opgenomen bij Industrieel Klimmen

In de afgelopen jaren heeft Alex zijn jarenlange ervaring, gevoel voor didactiek, en zijn diepgaande kennis ingezet om TRAC op te starten. Op dit Youtube-kanaal brengt hij allerlei videos uit die allemaal met rope access te maken hebben. De meeste videos op dit kanaal zijn opgenomen in het Industrieel Klimmen TRAINING CENTER.

Videos met oefeningen voor alle IRATA levels

Op TRAC vind je onder andere een mooie collectie van videos gemaakt specifiek voor IRATA Level 1, 2 en 3. Deze videos kan je gebruiken als voorbereiding op een training, of juist als naslagwerk achteraf. Bekijk ze hier:

Ben jij al trouwens al geabonneerd op TRAC?

TRAC training videos voor alle IRATA levels

IRATA Level 1 oefeningen

Als beginnend touwtechnicus komt er een hoop op je af! Als je vooraf al meer wil weten, en je wil voorbereiden op wat er komen gaat, dan is de playlist “IRATA Rope Access Level 1 Exercises” van The Rope Access Channel (TRAC) een goede start!

IRATA Level 2 oefeningen

Nadat je minstens 1000 werkuren in je logboek hebt staan, kan je beginnen aan IRATA Level 2. Ook hiervoor helpt The Rope Access Channel je goed op weg. Bekijk hiernaast de playlist “IRATA Rope Access Level 2 Exercises”.

IRATA Level 3 oefeningen

Inmiddels ben je al heel wat jaren bezig als industrieel klimmer. Je hebt ook al minstens 1000 werkuren in je logboek als Level 2. Dat betekent dat je kan beginnen aan de IRATA Level 3 training. Ook hiervoor heeft The Rope Access Channel een interessante playlist samengesteld. Bekijk hem hier!